HR assistent / Extrajobb

Meriterande extrajobb för dig som studerar och har ett intresse för rekrytering. Vi söker dig som vill bli en del av Jobbsons rekryteringsavdelning och som trivs i en professionell, utmanande och fartfylld miljö.

Assistent

OM TJÄNSTEN

Jobbson är ett rekryterings- och bemanningsföretag som fortsätter sin expansiva tillväxt. Vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat. 

ARBETSUPPGIFTER

Som assistent på vår rekryteringsavdelning är din huvudsakliga uppgift att stötta Jobbsons rekryterare i det dagliga arbetet. Vad som är mest prioriterat kan skifta från dag till dag, ibland även från timme till timme. I arbetsuppgifterna ingår att granska ansökningar, göra CV-urval, genomföra telefonintervjuer och referenstagningar samt viss administration. Mycket tid kommer också läggas på att söka potentiella kandidater i våra egna samt externa rekryteringskanaler. Vi arbetar enligt kompetensbaserad rekryteringsmetodik.

Du får en gedigen introduktion till rollen samt om Jobbson och branschen. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och Jobbsons utveckling. Arbetet är på deltid, cirka 8-16h per vecka och du kombinerar tjänsten med heltidsstudier under terminerna.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

• Pågående universitetsutbildning på heltid, med minst ett år kvar till examen
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
• Arbetslivserfarenhet inom service/försäljning (meriterande)

Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå. Om du jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig erfarenhet från branschen. I kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!

Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad, vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm

Sök jobbet!

Kontakta oss

Vi hjälper mer än gärna till!