Projektledare inom försäkringsskador!

Företaget grundades 2009 och omsatte förra året 120 MKR. Verksamheten består i dagsläget av cirka 20 tal tjänstemän & 40 tal hantverkare. Bolaget arbetar gentemot fastighetsägare, försäkringsbolag, små och stora företag i Stockholm med omnejd. Verksamheten inriktar sig på totalentreprenader gällande renoveringar och ombyggnationer av privatbostäder, såväl lägenheter som hus samt försäkringsärenden, såväl inom fukt- och brandskador.

Vi söker en projektledare inom försäkringsskador!

Om kunden:

Organisationen är i en expansiv fas och behöver förstärka teamet med en Projektledare. Du kommer till ett härligt gäng och en rolig samt utmanande tjänst med blandade arbetsuppgifter. Du blir en del av ett företag som jobbar hårt samtidigt som man har väldigt kul ihop. Bolaget är väldigt måna om att alla anställda trivs bra med sitt jobb, sin chef och i sitt team. Vi ser att du som söker denna tjänst har god yrkeserfarenhet. Vidare har du god samarbetsförmåga, är driven, noggrann och kvalitetsmedveten.

Din profil:

Du har arbetat som snickare / lagbas och fått den erfarenhet och kompetens som krävs för att ta nästa steg. Som person är du driven, noggrann samt social. I din roll har du stora kontaktytor både internt på företaget som externt med försäkringsbolag och kunder. 

Dina arbetsuppgifter:

Man jobbar med frihet under ansvar, vilket innebär att du planerar din arbetsdag och ser till att få arbetet att flyta på. Medarbetarna har ett gott samarbete och man rapporterar till Arbetschefen. 

    • Kalkylering i MEPS (krav)
    • Meriterande om du arbetat i projekteringsverktyget NEXT
    • Kundkontakt såväl via mejl/telefon som platsbesök
    • Skriva avtal med kunder
    • Hjälpa till i produktionen samt med besiktningar

 

Urval sker löpande och tillträde är så snart som möjligt. Låter detta intressant? Ansök redan idag! Vid frågor vänligen kontakta Mischell Miljevic på jobs@jobbson.se

Om Jobbson:

Jobbs On är ett rekrytering & bemannings företag med bas i Stockholm. Vi arbetar alltid utifrån kundens önskemål och behov. Vi erbjuder därmed personal som passar in i företagskulturen kombinerat med efterfrågad kompetens och arbetslivserfarenhet. Inga önskemål är för stora eller för små. Genom att förstå våra kunder och partners företagsprofil kan vi erbjuda ”rätt kandidat på rätt plats”. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen

Sök jobbet!

Kontakta oss

Vi hjälper mer än gärna till!