Vi söker Account manager Rekryterare Asisstenter

Välkommen till Jobbson

Vi är ett kreativt företag som strävar efter att leverera resultat och möta våra kunders behov. Vi hjälper till med både lättare och svårtillsatta tjänster.

Account Manager

Som Account Manager arbetar du med att sälja rekryterings- och bemanningstjänster till företag och organisationer inom olika branscher i hela tjänstemannasektorn. Du jobbar inledningsvis med att bygga upp din egen kundbas och du får möjlighet att skapa stort kontaktnät i näringslivet. Vi lovar dig en allmänbildande och utvecklande roll där du får vara med i ett team som siktar på att bli den bästa säljorganisationen i Sverige.

Rekryterare

I rollen som Recruiter jobbar du med att attrahera och rekrytera kandidater till våra kunder och till vår bemanningsaffär. Du ansvarar för hela processen vilket innefattar kundmöten och framtagande av kravprofil, annonsering, urval, search, intervjuer och referenstagning. Du driver flera rekryteringsprocesser parallellt och arbetar med merförsäljning och kundrelationer i nära samarbete med våra Account Managers.

Assistent - Praktik

Det här är en möjlighet för dig som vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna. Pluggar du exempelvis PA så kan du jobba hos oss på deltid och få värdefulla erfarenheter och inblick i rekryteringsverksamheten. Som Assistant stöttar du rekryterarna i deras dagliga arbete och i arbetsuppgifterna ingår bland annat att granska ansökningar, göra urval, genomföra telefonintervjuer och referenstagningar med mera. Visste du att flera av våra chefer började hos oss som assistenter? True story!

Kontakta oss

Vi hjälper mer än gärna till!