Jobba hos oss

Joina ett skönt gäng

Jobbson är ett rekrytering och bemanningsföretag. Vi är specialiserade inom Industri, Bygg, Installation, drift & Underhåll samt Transport. Vi tror på att skapa framgång hos våra partners genom noggrant arbete. När vi är noggranna skapar vi inte enbart arbetstillfällen, vi får organisationer att frodas och företag att expandera. Vill du vara med på den resan? 

Kundfokus

Vårt fokus ligger i att lära känna er och ta reda på vad ni som kund verkligen behöver och inte vad vi tror att ni vill ha! Det ska vara enkelt att arbeta med oss och vi försöker alltid att erbjuda det lilla extra.

Ansvar

För oss ska det komma  naturligt att ta ansvar, oavsett om det handlar om att hjälpa en kollega, skapa ekonomiska resultat eller leverera kundservice och tjänster i toppklass. Tillsammans tar vi också ansvar genom att bidra till att få ut fler på arbetsmarknaden.

Relationer

En bra karriär bygger på bra relationer. Vår uppgift ligger i att matcha likasinnade människor som går i linje med företagskultur och verksamhet. Framgång skapas genom nära samarbete, där vi delar med oss av våra erfarenheter och vår kunskap.

Karriärmöjligheterr

Just nu har vi inga öppna positioner! 

Men testa att skicka en spontanansökan.

Anställda
Kontor
Koppar kaffe

Kontakta oss

Vi hjälper mer än gärna till!