ETL Utvecklare till vår kund i Stockholm

Din kompetens värderas högt där du kommer erbjudas ett stort eget ansvar och där du kommer få stora möjligheter att ta egna initiativ. Du kommer vara en del av CTID som är inom Data & Analytics, det innebär att du kommer vara med och driva digitaliseringsresan.

Om jobbet:

I rollen som ETL-utvecklare kommer du att tillhöra området CTID som har ansvar för informationshantering. Här kommer du att få jobba med att tillgängliggöra stora mängder av data för rapportering och affärsanalys. Vi utvecklar standardiserade rapporter för kontorens kundanalys samt tillhandahåller BI-verktyg för fri analys. Framåt kommer ett av våra viktigaste ansvarsområden att utveckla företagets kunskap om data och analys.

CTID har också ansvar för koncerngemensam informationsförsörjning och hos oss ligger ägarskapet av Handelsbankens Enterprise Data Warehouse, DAWA. Vi samlar in och lagrar data och preparerar för nästa steg – att göra den tillgänglig för kund- och affärsanalys samt för myndighetsrapportering.

Din profil:

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av att jobba som ETL-utvecklare. Du trivs i en affärsnära roll där du verkar i en stor och komplex miljö som kommer utmana dig dagligen. Vi ser också att du har erfarenhet och god kunskap av SQL och DW/Analytics-arkitektur. Vidare ser vi att du har god kommunikationsförmåga, där du behärskar både svenska och engelska och att du gärna tar egna initiativ och ett stort ansvar.

För oss är det viktigt att du tycker ditt jobb och expertområde är roligt och något som du vill växa vidare inom. Vi kommer ge dig goda förutsättningar att utvecklas framåt, både i din yrkesroll och som person, då vi ser dig som en mycket viktig del för att fortsätta vår spännande digitaliseringsresa!

Ditt team & arbetsplats:

Här kommer du vara med och ansvara för hela leveransen, där du kommer jobba i team om 10-12 personer. Du kommer jobba nära andra utvecklare, arkitekter, scrum master och produktägare. Du kommer sitta på Torsgatan i centrala Stockholm.

Vad vi erbjuder:

  • Mycket bra arbetsklimat och trevliga kollegor
  • Bra löner och förmåner
  • Möjlighet till förmåns eller tjänstebil
  • En flexibel och stöttande arbetsgivare

About Jobbs On:

Jobbs On is a career partner for you who want to find the right workplace within TechSweden. With us, you will find many developing and interesting assignments. We want to help you reach your full potential and found Jobbs On with the goal of being a place where people meet and career dreams come true.

Sök jobbet!

sv_SESwedish

Kontakta oss

Vi hjälper mer än gärna till!